Tuesday, November 7
5:30pm Welcome Reception
Until 9:30pm // @ Acme Feed & Seed
  Get Directions

Join us for a true Nashville welcome at Broadway’s swankiest, upscale honky tonk, Acme Feed and Seed. Enjoy specialty drinks, southern fare, and live music from some of Nashville’s best songwriters. There will be plenty to see and experience while networking with the best of the best.
Wednesday, November 8
7:30am Healthcare Summit Registration & Breakfast
30 minutes // @ Downtown Nashville Hilton
  Get Directions

This invitation only summit will bring together CEOs and leading executives from the healthcare industry as they discuss how they are balancing provider, payer and patient accountability to provide more value and better outcomes for the future healthcare consumer.
8:00am Welcome
15 minutes
8:15am Panel 1 - Digitization: The Consumer’s Reshaping, Refreshing and Rebooting of the Enterprise
1 hour
  Executives discuss their organization’s calibration to drive a winning customer experience via personalized insights, data collaboration, engagement and creative thinking. What’s the combined role of business and tech to partner with all stakeholders to maximize all data to yield a better consumer-facing experience?
9:15am Networking Break
15 minutes
9:30am Panel 2 - Care Coordination: Invent the AI Seat Belt
1 hour
  Executives will discuss the migration of thought from developing software to today’s developing intelligence via AI. AI is powering the new thinking in business for the personalization of consumers’ experience in care coordination and delivery.
10:30am Networking Break
15 minutes
10:45am Panel 3 - Care Delivery: The Paradigm Pause Between Fee for Service to Value Based
1 hour
  First-movers aren’t waiting for a legislative lighthouse to radically re-invent care delivery models. Investors are betting billions on behavior change in value for consumers and underwriters of care. Executives discuss winning techniques in personalization, retail health, care delivery and improved outcomes.
11:45am Move to Lunch
15 minutes
12:00pm Lunch
30 minutes
12:30pm Panel 4 - Innovation: Data Diplomacy and Why It Matters
1 hour
  Data is the intelligence currency for the future of healthcare. Learn from innovators on how their data strategies are driving new modes of thinking for the entire ecosystem of healthcare. Executives discuss how to take a forward-thinking view while still driving current state commercial and operational goals.
1:30pm Closing Remarks
15 minutes
2:00pm CIO Roundtable: Invitation ONLY
5:00pm CMA Celebration & Viewing Party
@ aerial Rooftop
  Get Directions

Celebrate the 51st Annual Country Music Awards in Music City, USA! Join us at aerial, a private rooftop penthouse on lower Broadway for cocktails, delicious bites, networking and live streaming of the CMA Awards show. You will not want to miss this party!
 

RELATED LINKS

About
Schedule
Hotel & Travel
FAQs